keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

H&M Home

Ideaparkiin avattiin tänään Pirkanmaan ensimmäinen H&M Home -myymälä, jota ollaankin kyllä jo odoteltu pidemmän aikaa. Viralliset avajaiset olivat siis tänään, vaikka todellisuudessa putinkin on ollut pystyssä jo useamman viikon. Samalla kertaa koko Hennes oli laitettu uuteen uskoon, mikä oli kyllä parempi kuin hyvä ratkaisu, sillä entinen Ideaparkin myymälä oli aivan järkyttävän sekava eikä sieltä oikeasti ikinä löytänyt yhtään mitään. Urheiluvaatteet olivat juhlapukeutumisen keskellä ja lastenvaatteet hyvin epäloogisessa kokojärjestyksessä. Muutos oli siis erittäin onnistunut, nyt eri kategoriat ja osastot on selkeästi merkattu ja myymälä jaoteltu teemoittain. Tykkäsin!

No toki meidän oli sitten poikien kanssa suunnattava sinne avajaisiin heti näin vappuaaton kunniaksi, vaikka mitään tiettyä tarvetta ei oikeastaan edes ollut. Ainoa must have -hankinta tälle shoppailureissulle oli ehdottomasti jotain herkkua meille vanhuksille vappuaattoiltaa varten. Herkkujen lisäksi löytyi kuitenkin H&M:n valikoimista äidille uudet ihanat lököpökät sekä Home -puolelta aivan superihanat tyynynpäälliset sekä säilytyspussukka (alunperin kai pyykkipussi..?) tulevaa terassikautta silmällä pitäen.


Home-osastolla olisi ollut vaikka ja mitä ihanaa kotiintuomista, mutta kaapeissa on jo ihan tarpeeksi pyyhkeitä eikä niitä fleecepeittoja oikeasti tarvita kuin se yksi. Purkkia ja purnukkaa olisi ollut myös tarjolla ihan kyllästymiseen asti, mutta ne saivat jäädä vielä kaupan hyllylle. Tosin tämän päiväisellä ostokuitilla saa taas 20% alen seuraavalla kerralla, joten kiusaus niihin lasipurkkeihin ja keittiöpyyhkeisiin kasvaa kyllä koko ajan. Kuten myös kiusaus keittiössä odottavaan karkkipussiin, joten pakko väistyä takavasemmalle. Olkaahan kiltisti!
 

2 kommenttia:

 1. Pitäiskin mennä käymään ideaparkissa, viime kerrasta onkin jo vierähtänyt liian pitkä tovi. :)
  Kiva kuulla että hennesin myymälää on myös uudistettu, se oli kieltämättä pikkaisen sekava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkäsin kyllä tästä uudesta järjestyksestä paljon enemmän! Tosin osa käytävistä oli edelleen aika kapeita ainakin meidän tuplavankkureille :D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!