maanantai 7. huhtikuuta 2014

En se mää ollu...

Lauantaisella muumien treffailureissulla poikettiin pikaisesti myös parissa kaupassa. Tavoilleni epäuskollisena päädyin kerrankin ostamaan jätkille jotain ihan samanlaista, mutta tällä kertaa oli ihan pakko. Voin niin hyvin kuvitella kesällä poikien juoksentelevan nämä päällä virne naamallaan, äidin juostessa perässä. Ei siis ollut mitään mahdollisuuksia jättää paitoja kauppaan, tai vaihtoehtoisesti ostaa vain toiselle. Pikkuiset tuholaiset ansaitsevat heitä kuvaavat paidat! Hinnan 2.95e (!!!) ohella väri oli tosi kiva, sillä tällaista hempeää turkoosia meillä ei ole ennen ollutkaan. Teeppareiden lisäksi kassalle löysi tiensä myös hihattomat paidat (nämä), sillä H&M:llä oli aika houkuttelevana tarjouksena 10e:lla ostaville 5e lahjakortti. Kelpaa.


Pojat ovat ottaneet jonkun ihmeellisen kasvupyrähdyksen ja suurin osa paidoista on siirtynyt jo kirppiskassiin odottelemaan uusia omistajiaan. Uusille vaatteille onkin siis tarvetta! Prismassa juhlistettiin lasten lauantaita, joten 15% alennus lasten tavaroista houkutteli sekin. Ja tietysti raitaa sieltä lähti mukaan, luonnollisesti! Stadiumista pojat sai uudet collarit, nekin oudosti samanlaiset, mutta housuissa olen ennenkin vähän lipsunut. Ja hei, harmaita collegehousuja ei vain voi olla liikaa!


Pompin lähetys saapui sekin hyvään saumaan, joten luulisin että hetki pärjätään taas vaatteiden suhteen. Tai siis ainakin keskiviikkoon, jolloin ajattelin rohkaistua lähtemään poikien kanssa bussilla Tampereelle ja hulluttelemaan! Tässäkin asiassa näköjään syön sanani ja otan lapset mukaan sinne hamstraajien sotatantereelle. Mutta eiköhän siitäkin selvitä rusina-askin ja lahjomisen voimalla! 

Onko joku muu yhtä hullu ja uskaltautuu lähtemään Hulluille Päiville lasten kanssa?

2 kommenttia:

  1. Mä aijon ottaa hyökkäysvaunut ja iskee heti huomenna hulluille päiville :) saanpahan tilaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pystyy hyvin kyllä raivaa tilaa! Ei muuta ko hyviä shoppailuja ja mummot kumoon ;)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!