sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Yhdet lisää

Kengät nimittäin! Käytiin eilen koko porukan voimin Tampereella Koskikeskuksessa etsimässä isille uutta kevättakkia ja kenkiä. Kaikki löytyi mitä haettiin ja vielä bonuksena siihen päälle uudet kengät myös äitille. Skopunktenissa oli tarjouksena ota 3 maksa 2 -tyrkytys, joten isin löytäessä kahdet kengät, oli vähän pakkorako ostaa myös itselleni kengät. Mutta naisillahan ei voi olla koskaan liikaa kenkiä? Ihastelin näitä kenkiä jo viime Tampereen visiitillä, mutta jätin ostamatta ne mullahan on jo liikaa kenkiä -tekosyystä. Tällä kertaa en edes vaivautunut keksimään tekosyitä, vaan kävelin suoraan kassalle. Kun oli kerran mahdollisuus kasvattaa kenkäarsenaalia, se myös käytettiin! Joten tällaiset ihanuudet saivat uuden kodin meiltä minulta:


 Tähän loppuun pieni kuva-arvoitus. Mikä ihme tämä juttu oikein on?


No sehän on tietysti lapsilukko jääkaappiin! Meidän suursyömäri-Aapo ei ilmeisesti saa tarpeeksi ruokaa, niin piti opetella itse tie jääkaapille. Juu kyllä, hän on oppinut avaamaan jääkaapin oven, vaikka kovin yritettiin valita sellainen jääkaappimalli, jossa olisi hieman haastavampi avausmekanismi. No ei näköjään sekään pysäyttänyt jätkää, joten lukon virkaa saa toistaiseksi toimittaa maailman hienoin huivihässäkkä! Aluksi koitettiin vain siirtää ruoat ylemmille hyllyille, mutta Aapohan kiipesi tyhjiä hyllyjä pitkin hakemaan ruokaa. Jep.


Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille, siellä alkaa paistaa aurinko!!

7 kommenttia:

 1. Siis mua niin harmittaa, ku en ostanu noita kenkiä itelleni Skopunktenista ku otin yhen aamupäivän vapaaks shoppaillakseni Tampereen keskustassa. Isosisko osti sit noi ja nyt oon niitä kaihoisasti kattellu sen jalassa :D Ostin kyllä kahdet muut kengät, mutta noi olis kyllä ollu ihan perfect täydennys kenkäkokoelmiin <3 Sulla on hyvä maku, ei voi muuta sanoa :) Tänne Seinäjoellekki vois tulla Skopunkten, ni ei tarttis kuluttaa omaisuuksia uusiin kenkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiiss sairaalasta otin yhden aamupäivän vapaaksi :)

   Poista
  2. Hihih kuten sanottua, kenkiä ei voi olla koskaan liikaa ;) ja kaiken lisäks toi skopunktenin tarjous on ihan liian houkutteleva! Toivottavasti tohon Ideaparkiin ei koskaan sitä tule :D

   Poista
 2. Voi Aapoa <3 Tullut kummitätiinsä ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä ruokaa jemmataan lieden alla olevaab laatikkoon. Pitää olla jemma jos palvelu loppuukin. Ihanat kengät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan hyvä varautua, jos nälkä yllättää ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!