perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pienet Picassot


Yksi suurimmista hiteistä tällä hetkellä on piirtäminen. Ote kynästä ei ole mikään täydellinen eikä pöytäkään välty piirustusjäljiltä. Välillä kynä käy suussa ja kynillä on kiva rummuttaa, mutta pääasia että on hauskaa! Nämä ensimmäiset viralliset taidonnäytteet pääsevät kehyksiin ja seinälle, on ne sen verran hienoja. Itse en osaa piirtää muuta kuin tikku-ukkoja, joten toivotaan että pojista kehkeytyisi oikein taitavia kynän käsittelijöitä.

Nyt saisi tuo sade pikkuhiljaa loppua, sillä tarkoitus oli lähteä kohti Ideaparkkia Tasauspäiville poikien unien jälkeen. Mukavaa perjantain jatkoa, häivyn keittämään sumpit!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin tytöt tykkää kovasti piirtämisestä. Isompi jo piirtelee sujuvasti jotain tikku-ukon näköisiä ihmisiä, sekä hämähäkkejä :D Kovasti myös harjoittelee suita ja silmiä päihin. Pienempi lähinnä töhertelee, mutta jostainhan se pitää aloittaa :) Ihanaa että on puuhaa, mistä lapset nauttii!

  Meillä on ollut täällä monta tuntia kestävä lumisade, joka ei tunnu loppuvan millään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirtäminen on kyllä kivaa, olisi myös kiva osata piirtää :D Sormivärien kanssa sekoilua ajattelin testata seuraavaksi...se täytyy varmaan vaan suorittaa kylpyhuoneessa!

   Meillä tuli onneksi "vain" vettä, joka kyllä lakkasi iltapäivästä ja päästiin kaupoille :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!