sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Olohuoneen päivitys

Meillä oli ollut muutosta asti sama järjestys olohuoneen kalusteiden suhteen, joka alkoi jo vähän tökkiä ja kyllästyttää. Olohuoneen edellisen sisustuksen näet täältä ja poikien tuomat pikku muutokset täältä. Tällä viikolla päätettiin poikien kanssa vähän uusia ilmettä sadepäivän ratoksi, ja mallailtiin huonekaluja ympäri olohuonetta. Lopulta mööbelit päätyivät tämän näköiseen järjestykseen:
 

Sohvapöytä on edelleen pois ja meidän ihana pikkuinen doggy on myös jäähyllä. Se sai kokea vähän turhan kovia otteita poikien käsittelyssä, joten annetaan pölyn laskeutua ja palautetaan koira paikoilleen, kunhan jätkät sallivat. Itse tykkään tästä järjestyksestä tosi kovin, vaikkakin sohva nyt aavistuksen rajaa olohuoneen kahtia. Se tuo kuitenkin näkösuojaa pihalta katsottuna eikä tarvitse olla kaiken kansan nähtävillä, kun löhöilee sohvalla. Ja mikä parasta, nyt telkkarin tuijottaminen onnistuu aivan loistavasti! 

4 kommenttia:

 1. Kivannäköinen olohuone!

  Onko tuo iso lipasto Ikeasta? :)

  VastaaPoista
 2. tosi kivan näköstä teillä! :) ja ainakin kuvista toi järjestyskin näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tykkään kyllä, ainoa vaan että tänään pojat keksi, että sohvan selkänojan yli vois kiivetä :o ja ton meijän sohvan selkämys on vielä aika korkee eli aika iso olis tiputus alas..eli voi olla että tarvii taas muuttaa järjestystä... :/

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!