maanantai 24. maaliskuuta 2014

No ne Pompit

Olin eilen Pomp de Luxin vaatekutsuilla ja täytyy sanoa, että harvoin hullaannut niin kovin jostain tietystä merkistä! Toki meillä on ollut ennenkin Pompin vaatteita, mutta jotenkin tämä kevätmallisto iski ja lujaa. Jos vain kukkaro olisi antanut myöten, olisin tilannut pojille varmaan kaikki ihanat uutuudet. Meillä on kuitenkin periaatteena, että poikien lapsilisillä pitäisi pärjätä vaatteiden oston suhteen, ja nyt alkuvuodesta on ollut sen verran paljon uusia hankintoja, joten ylimääräiseen hullutteluun ei kauheasti ole varaa. 

Mutta pakkohan sitä oli jotain kuitenkin ostaa. Nettisivuja selailin jo ennakkoon ja valitsin muutamia mielenkiintoisia juttuja, joita kuitenkin halusin tarkastella paikan päällä vielä paremmin. Ei näitä tarvitse varmaan sen tarkemmin perustella. Ihania!

pompdelux.com/fi

Kutsuilla vaarinpaidat kolahti edelleen, mutta t-paidat olivat oudon malliset, vähän laatikot. Joten ne jäivät sitten tilaamatta. Myöskään takit tai hihattomat paidat eivät selvinneet tilaukseen asti, sillä ne olivat loppuunmyyty. Ylläri. Vaarinpaitojen kaveriksi piti tietysti ostaa samaa sarjaa olevat kalsarit, aivan ihanat nekin, joita en jostain syystä ollut nettiselailulla erityisemmin ihastellut.

pompdelux.com/fi

Vähän jäi harmittamaan, että muutkin äidit olivat olleet hereillä ja tilanneet isojen tyttöjen puolelta raitapöksyt itselleen. Ne olisivat olleet aivan täydelliset, ja jopa se 152cm olisi mennyt meitsille! Noh, ensi kerralla sitten. Nyt ei muuta kuin odotellaan saapumisilmoitusta, että päästään Pompailemaan!
pompdelux.com/fi


6 kommenttia:

 1. Voi vitsi noi raitapöksyt ois kyl kivat itellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vaan harmittiko hiukan ko ne olikin loppuunmyyty.. :(

   Poista
 2. oi juku noi tyttöjen housut! ihan super ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olis ollut niiiiiiin täydelliset olohousut... :)

   Poista
 3. Pojat sai just nuo sun tilaamat paidat lahjaks ja on ne kyllä kivat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kurkkimassa! ilmeisen hyvä maku siellä lahjojalla ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!