torstai 13. helmikuuta 2014

Ystispäivä jee

Ja huomenna se taas on. Ystävänpäivä. F*cking ystävänpäivä. En ole oikeasti koskaan oikein tajunnut koko ystävänpäivän ideaa, eikös ystäviä voi juhlistaa vaikka joka päivä? Mikä pakko siihen on liittää hirveästi vaaleanpunaisia sydämiä ja hellyyttävän yököttäviä nalleja, punaisista ruusuista puhumattakaan. Vaaleanpunainen yök, nallet yök ja ruusut yök. Yök.

täältä

Tuntuu, että ystävänpäivä on jälleen yksi erityispäivä lisää kaupoille kasvattaa myyntiä. Kaikki mahdolliset kaupat on täynnä sitä ystisroskaa ja jokapaikassa hehkutetaan ystävänpäiväihanuuksilla. Osta itsellesi, niin saat kaverillekin. Muista ystävää lahjakortilla. Ihana ystävänpäivälounas, kaksi yhden hinnalla. Ehkä olen sitten maailman kyynisin ihminen, mutta mä en vaan kestä koko ystävänpäivähömpötystä! Meillä ei ole J-P:n kanssa ollut koskaan tapana mitenkään erityisesti edes muistaa koko ystävänpäivää. Ehkä olen saattanut saada kukkia (ei ruusuja), jos herra on ylipäätään koko päivää muistanut. Tai ehkä ollaan oltu leffassa tai syömässä, mutta niissä nyt oltaisiin käyty muutenkin ympäri vuotta. Päivä muiden joukossa, sanon minä!

Juhlistatteko te ystävänpäivää tai lähetättekö ystävänpäiväkortteja?

Sen verran kuitenkin tunnustan, että muutama ystävänpäiväkortti lähti eilen eteenpäin, esimerkiksi kummipoikia on ollut tapana muistaa kortilla. Tarkoituksena oli hakea kaupasta valmiit kortit, mutta lopulta teinkin itse. Jostain kumman syystä ne  ihanat sydämiä pitelevät nallet tai rusettikaulaiset koirat eivät ihan täysin sytyttäneet. Joten taiteilin sitten tällaiset. En näe mitään mieltä lähettää korttia, joka ei näytä pätkääkään meiltä.


Meidän huominen ystävänpäivä menee aika pitkälti samalla kaavalla kuin mikä tahansa perjantai. Isi lähtee aamulla töihin ja tulee iltapäivällä kotiin. Ilta menee kuulemma telkkarin ääressä Suomen peliä katsellen, joten luultavasti itse notkun koneella tai yritän seurata peliä mukakiinnostuneena. Ystävänpäivälahjoja ei jaella, poikia ja isiä taidan ehkä halailla hieman normaalia enemmän. Ehkä saatan tehdä meille illaksi jotain herkkua, vaikkapa  lettuja. Ihan tavallisia, ei mitään sydämenmallisia.

ps. kaikesta negatiivisuudesta huolimatta, hyvää huomista ystävänpäivää!

8 kommenttia:

 1. Ysätävnpäivä, yäk. Oonkohan joskus saanu suklaata joltain aikasemmalta poikkikselta, muuten aika peruspäivä :D Toki kaikki ympärillä häärivät pariskunnat oikein oksentelevat sydämiä ja rakkautta, vissiin osoittavat kaiken sen rakkauden sitten kerran vuodessa ystispäivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käsitä...melkein vois ihan vitsillä vetää tän överiksi ja koristella koko talon sydämillä. Ja leipoa jonkun äklömakeen vaaleanpunaisen sydänkakun. ts. seota lopullisesti! :D

   Poista
 2. Mäkään en tajua ystävänpäivää. Raivostuttava tekopyhä "juhla". Kukaan ei saa multa korttia eikä lahjaa. Ystävälle teen lapaset, mutta olisin tehnyt ne ilman ystävänpäivääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu "juhla" nimenomaan. Ostaakohan kukaan oikeasti sitä järkyttävää krääsää kaupasta?

   Poista
 3. joo meilläkin ystävänpäivä on ihan tavallinen muihin sekottuva päivä. En muista millon viimeks oisin mitään ystävänpäiväkortteja väsäilly tai mitään lahjaakaan antanu, ainut muisto on ala-asteelta kun tein hienon kortin kirjotin "hyvää ystävän päivää" ja ne sitten jaettiin ihan randomisti kaikille, mun kortille sitten naurettiin kirjoitusvirheen vuoksi :( nii että hyvää ystävänpäivää vaa :D

  Me taidetaan käydä hyvällä "tekosyyllä" syömässä ulkona, ei muuta erikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... :/ ne oli vaan kateellisia sulle, kun teit niin hienon kortin!

   Poista
 4. Me vietettiin normipäivä :) Ei jaksa jotenkin överisti panostaa. Kukkia sain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mäkin sain kukkia! :o joku käyny ilmeisesti vakoilemassa mun blogia ;D

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!