perjantai 14. helmikuuta 2014

Vain nimi muuttuu

Blogille tuli tässä jokin aika sitten puoli vuotta täyteen, ja sen kunniaki päätinkin vaihtaa blogin nimen. Alunperin Täyttä elämää puolikkaassa talossa oli vain työnimi aloittelevalle blogille, mutta eipä sitä tullut koskaan vaihdettua vaikka niin suunnittelin. Nimivaihtoehtoja oli useita, mutta mikään niistä ei tuntunut sopivan blogille paremmin. Viime aikoina itseäni on kuitenkin alkanut entistä enemmän häiritä, ei niinkään blogin nimi, vaan lähinnä sen pituus. Haluaisin pitää blogin nimen yksinkertaisena ja selkeänä, jolloin se jäisi ehkä paremmin mieleen ja toisaalta bannerivaihtoehtoja olisi enemmän. 

Haluan pitää blogin edelleen entisellään nimenmuutoksesta huolimatta. Eli luvassa on vieläkin postauksia maan ja taivaan väliltä lapsista ruokaan ja vaatteista pääntyhjennykseen. En halua (ainakaan vielä) lokeroida blogia tiettyyn muottiin, kyseessä ei siis ole pelkkä äitiys- tai sisustusblogi. Kai se oikea nimitys on sitten lifestyle, mitä ikinä sitten oikeasti tarkoittaakaan. Blogi toimii luonnollisestikin kanavana ystäville ja sukulaisille meidän kuulumisista, mutta toisaalta haluan tehdä blogia myös teille ihanat tuikituntemattomat lukijat. Vähän kaikkea teille kaikille.

Joten, blogi on tästä lähtien ihan vain pelkkä Talonpuolikas, kuten se on ollut jo pitkän aikaa tuttujen lukijoiden kesken. Myös ylivoimaisesti suosituin hakusana, jolla blogi on löydetty, on juurikin talonpuolikas. Hyvänä kakkosena tulee kinkkupiirakka :D Mitä sitä hyvää vaihtamaan, ja toisaalta en ole vielä keksinyt parempaakaan nimeä, joka kuvaisi enempää meidän elämää. Kaikki on ja tapahtuu täällä meillä kotona, talonpuolikkaassa. Joten nou hätä, mikään ei tule muuttumaan. Ja mikä tärkeintä, talonpuolikas on edelleen hyvin täynnä elämää!

Ollaan muuten jo ihan back in business! Eilen ja tänään Aapo on ollut jo ihan normaali, tai ainakin niin normaali kuin mahdollista. Myös me muut säilyttiin täysin terveinä, joten taitaa jäädä täysin mysteeriksi, mikä jätkää mahtoi vaivata. Ainakin entistä nälkäisempänä poika palasi takaisin!

6 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!