maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuumailmapallo

Poikien huoneessa on siis ollut lamppuna tällainen Ikean varjostin. Ostimme sen syksyllä vähän hätäisesti, kun joku valaisin huoneeseen oli saatava. Mutta jotenkin se ei vain mielestäni sopinut huoneeseen, se oli jotenkin liian iso ja valo tuli liian kirkkaasti alas. Jokin aika sitten bongasin jostakin (en millään muista mistä..) hauskan idean kuumailmapallo -valaisimesta. Eilisellä Ikean reissulla sitten törmäsin tähän pallovarjostimeen, ja tänään väkersin siitä kuumailmapallon. Ja nyt huoneessa on aivan täydellinen lamppu! Jos muuten joku tunnistaa idean omakseen, huutakoon hep, sillä en halua ottaa tästä kunniaa. Paitsi virkkasinhan korin itse. 


Ikeasta löytynyt seinätarrakin pääsi tänään seinälle. Ei ehkä ihan sitä, mitä kuvittelin, mutta kelpaa toistaiseksi. Aavistuksen häiritsee tuo tarran läpinäkymättömyys ainakin kuvissa, luonnonvalossa se ei niin pahasti näykään. Mutta ihan kiva pieni väriläiskä poikien huoneeseen!


Sain myös vihdoin valmiiksi lattiatyynyn kaverin, joka on odottanut valmistumistaan jo monta kuukautta. Tyynyt löysivätkin paikkansa portaiden alta poikien leikkinurkasta, johon olisi tarkoitus joskus maailman aikaa ostaa vielä lämpöinen karvamatto. Sitten kelpaa meidän vanhempienkin pötkötellä siellä, samalla seuraten poikien touhuja. Ja jospa vihdoin ne lelutkin alkaisivat pysyä siellä, missä niiden kuuluukin pysyä. 


7 kommenttia:

 1. Hih, kiva kuumailmapallo! Ja toi tarrakin on hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi pallo on kyl aika kiva! Ehkä siihen vois vielä jotkut raidat kehittää.. ;)

   Poista
 2. Olisimpa miekin, mutta ei! hehee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä nyt tiedä oonko edes..pikkusiskon piti opettaa virkkaaminenkin mulle uudestaan!:) villasukalta puuttuu edelleen pari ja ainakin kolme verhokangasta odottaa ompelijaansa. Että innostun helposti mutta sitten unohdan/kyllästyn :D

   Poista
 3. Todella söpö ja kiva idea tuo lamppu, haluun tuollaisen kanssa! Ja aivan ihanat nuo tyynytkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ollut muuten edes paha toteuttaa! Varjostin taisi maksaa 4e ja korin virkkaaminenkin oli aika helppoa. Eli ei muuta kuin kuumailmapallot kattoon ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!