maanantai 24. helmikuuta 2014

Kevät tuli keittiöön!


Kevään ensimmäinen merkki on se, kun meille ilmestyy kukkasia. Tulppaanit onkin keväisin ihan vakiovarustusta meidän kotona, nykyään sitten keittiössä kun sohvapöytä on pois kuvioista. Rakastan tulppaaneja! Muutenkin kotia on kiva laittaa taas vähän uuteen uskoon kevään lähestyessä. Tavaroita vähän eri järjestykseen ja ehkä jotain uutta tekstiiliä. Yhdet verhot odottaa ompelua ja sohvatyynyt ovat saaneet uudet päälliset, unohtamatta uusinta ihanuutta eli tiskiharjaa. Musta 5101 on ollut haaveissa ja nyt se löytyy keittiöstäni. Ajattele, harjan voi pestä koneessa ja viedä kierrätykseen sen palveltua riittävän kauan, vaikkakin etiketti lupailee harjan olevan lähes ikuinen. Harja on myös valmistettu ylijäämä- ja luonnonmateriaalista, joten kierrätysaspektikin löytyy. Olen jälleen kerran, aivan materialismirakastunut!

Viikonlopun aikana lumetkin ovat aika pitkälti sulaneet pois ja lauantaina aurinko paistoi siihen malliin, että kyllä se kevät on sieltä kovin jo tulossa! En malta millään odottaa niitä ensimmäisiä leskenlehtiä tai aamuisin kuuluvaa linnunlaulua. Tai sitä, että päästään eroon talvikamppeista ja voidaan vihdoin kaivaa vaatehuoneesta kevään vaatteet ja valkoiset converset esiin. Ja sitä tunnetta kun tietää, että kesäkin saapuu piakkoin. Olen niin kevään lapsi!

Tulevaa kevättä odotellaan siinäkin mielessä, että luvassa on se kauan odotettu piharemontti! Terassin laajennus, pensasaidan istutus ja hiekkalaatikon rakennus on siis edessä. Ehkä tungen vielä johonkin nurkkaan yhden omenapuun ja pojille olisi ihana saada keinut omaan pihaan. Taitaa vaan lääni loppua hieman kesken...Varma kevään merkki on myös se ainainen kevätflunssa. Ou mään, oliko sen pakko iskeä juuri tälle viikolle, kun tiedossa olisi appiukon viiskymppiset? 

Mustaa 5101 muuten myy esimerkiksi Lietolainen Kotilaituri. Suosittelen käväisemään, vaikka verkkokaupassa!

6 kommenttia:

 1. Ihana keittiö! Kevät tosiaan pistää sisustusaivot liikkeelle...ja siivousaivot, auringonvalolta kun ei jää mikään nurkka piiloon ;) Ihan pakko kysyä, että mitkä nuo jääkaapin ja pakastimen ovissa olevat mustat suorakaiteen muotoiset jutut on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei tämä ihan mun unelmakeittiö ole, mutta kelpaa toistaiseksi! Tasot haluaisin kyllä vaihtoon kun en oikeen välitä tosta ruskeasta..kaikki aikanaan :)

   Noi mustat jutut on ne kaappien näytöt tai siis ne mistä säädetään lämpötilaa yms. En mä tiedä miksi niitä kutsutaan :D

   Poista
 2. Voi ihanuus mikä keittiö! Meillä on tommonen tylsä tavis keittiö :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienillä jutuilla saa aika paljon uutta ilmettä! Tääkin oli ennen ihan tylsä mut vaihdettiin toi välitila ja uudet vetimet, niin tuli taas ihan eri näköstä! Mun unelmakeittiö on kyllä ihan eri näköinen, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa vielä saan sen :)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!