torstai 30. tammikuuta 2014

Viikon kohokohta

Joka torstai käy roska-auto tyhjentämässä taloyhtiön roska-astiat. Jos pojat ei jostain syystä huomaa autoa itse, äiti kiljaisee "roska-auto" ja sällit säntää ikkunaan. Kaikki äänitehosteet toistetaan stereona ja ikkuna on ihan limainen kaikesta siitä päristelystä. Mikä onni, että roskiskatos on sijoitettu meidän pihan syrjään (jotain hyötyä siis siitäkin). Ja tottakai ulkona leikitään roskakuskeja, milloin roskiksille raahataan lunta tai kiviä rekan kyydissä. Mutta ehdottomasti parasta on, kun äiti antaa kyytiin ihan oikean roskapussin. Silloin ei oikein tiedetä miten päin olisi. Joka aamuinen postiautokin on ihan kivaa seurattavaa, mutta roska-auto on kyllä harvinaisempaa herkkua.

Roskat, ehdottomasti viikon kohokohta!


Ps. Huomaattehan Aapon uuden hiustyylin? Takatukka alkoi olla jo sen verran pahoilla rastoilla, että kone kävi eilen ekaa kertaa isoveljen kimppuun. Vähän jouduttiin tekemään myös kaupankäyntiä, että isi sai luvan ajaa Aapen kaljuksi. Tiedossa on ainakin viikon ajan hierontaa ja vapaapäivääkin lupailtiin. No huutohan siinä parturoinnissa tuli, eikä tällä kertaa vain äitillä. Nyt ne on niin isoja poikia...

8 kommenttia:

 1. Hihih, voi ihanat pienet pojat! Näitä iloja ei tyttöjen kanssa olekaan ;)

  Kasperinkin takatukka menee välillä rastoille. Voih :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin joskus miettinyt, että kiinnittääkö noihin poikamaisiin juttuihin alitajuntaisesti huomiota enemmän, kuin jos olisi tyttöjä..? Vai tuleekohan ne luonnostaan pojille...noh anyway, autot rules!

   Eilen pihalla kuului jostain kauempaa ambulanssin ulina ja molemmat pojat säntäs heti tien reunaan katsomaan, josko se menis tästä meidän ohi... :D

   Mä oisin niin halunnu pitää Aapolla sen pitkän tukan, mut onneks hiuksilla on tapana kasvaa takaisin!

   Poista
 2. Haha, voi toisia! Kaksi kodinturvaajaa, kukaan ei pääse tietämättä käymään pihassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse :D Vähänkin jos naapurin auto menee ohi tai joku kävelee pihalla, pojat ilmoittaa heti. Ei me siis tarvita mitään vahtikoiria! :)

   Poista
 3. Uskon,että pojilla on sisäänrakennettu kiinnostus autoja kohtaan. Siltä se ainakin vaikuttaa :D

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!