perjantai 3. tammikuuta 2014

Alennusmyyntien saalis

Alennusmyyntikohina lähti taas tuttuun tapaan käyntiin jo ennen joulua, joten ensimmäiset alehankinnat tuli tehtyä jo ennakkoon. Ja yllätys yllätys, shoppailukohteena oli jälleen kerran tuttu ja turvallinen Ideapark! Uutta vaatetta löytyi niin pojille, mutta myös äidille! Hurraa, vihdoin! Kaiken sen vaatevuoren lisäksi alennusmyyntihankintana talonpuolikkaaseen löysi tiensä sitten se uusi telkkari. Nyt sai isi vihdoin sen haaveilemansa ison ruudun. No joo, ollaan me muutkin ihan tyytyväisiä siihen!

Ihan vähän houkutteli myös ostaa pojille jo ensi talveksi haalarit, mutta jotenkin sitä kokoa on niin vaikea arvioida ja toisaalta ehkä mielikin saattaa vielä muuttua tässä vuoden aikana. Nytkin on kovaa vauhtia käymässä niin, että Aapon haalari saattaa lopputalvesta jäädä pieneksi. Pitäisiköhän se maitorahkan syöttäminen lopettaa, kun pituutta tulee koko ajan lisää..?

Itselleni himoitsin myös uutta talvitakkia, mutta toistaiseksi niin hyvää alennusta ei ole vielä kävellyt vastaan, että takki olisi mukaan lähtenyt. Ja muutenkin tänä vuonna olin kyllä entiseen verrattuna aika maltillinen näin alennusmyyntien aikaan, ja harkitsin jokaista ostosta ehkä vähän turhankin tarkkaan. Toisaalta joulun jäljiltä vaatetta tuli pojille ihan kiitettävästi eikä nyt loppupeleissä näillä kotihoidon tuilla mitään niin ihmeellisiä edes ostella...


Paras ostos alennusmyynneistä oli ehdottomasti Popin kuorihaalari -30% alessa. Toisen sällin kevätpukeutuminen alkaa siis olla jo hyvällä mallilla! Harmi vain, ettei toista sopivaa kokoa enää löytynyt, mutta ostetaan se sitten vaikka täydellä hinnalla, jos ei edukkaampaa yksilöä ilmesty. Alunperin olin jo ajatellutkin toiselle pojalle punaista haalaria, ja itseasiassa tämä denimpunainen oli vielä parempi kuin peruspunainen. Ja ne on ihan höpöhöpöjuttuja, että punainen on tyttöjen väri. Pöh! Hahah taisi sitä rahaa mennä sittenkin ihan mukavasti, kun aloin oikein laskemaan. Hups. No toisaalta en ole pitkään aikaan ostanut itselleni muuta kuin sen kameran, ja pojillekin on tullut viime aikoina ostettua aika vähän mitään. Ja sitä paitsi, hutiostokset jäivät tällä kertaa ihan kaupan hyllyille, kaikille alelöydöille on siis tarvetta ja valmiiksi mietitty käyttötarkoitus. Vai eikö olekin ihan järkevää ostaa kesää ajatellen jo sandaalit?

5 kommenttia:

 1. Alet kannattaa hyödyntää :) Hyviä ostoksia! Ostitko kummallekin samanlaiset haalarit? Ihanan väriset!!! Mulla on menossa joku punainen/pinkki vaihe.. Siis Poikein suhteen. Haluan nukkeja ja himoitsen leikkikeittiötä. En kestä niitä salama mcqueen ynnä muita poikien juttuja. Siis ihan ne perus autot ja muut kyllä menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään tykkää yhtään mistään printeistä. Yök. Poikien mummi oli jostain saanut tuplarattaat nukeille ja ne olikin melkein suurinta huutoa joulun aikaan, vaikka paketeista tuli vaikka millaista autoa ja junaa :D ostin siis vain yhden haalarin, toisen metsästys jatkuu :)

   Poista
 2. Ah joo, joskus kannattaisi lukea postaus kunnolla, ennen kuin kysyy tyhmiä :D Sori! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin mietin tota haalaria mutten ainakaan vielä ottanut pojille. . Ja ihania noi sun omat löydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään itekin varsinkin tosta hameesta. Ja Biancon nahkasandaalit on ehkä ihanimmat jalassa! Kesä tule jo...:)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!