maanantai 2. joulukuuta 2013

Ja niin joulu joutui...

Tänään mennään jo joulukuun toista päivää! Ja hei, oletteko huomanneet, että huomenna on enää kolme viikkoa jouluun! Pojatkin on ihan ihmeissään, kun joka puolelta löytyy taa taa (siis tonttuja) ja maahankin satoi oikein kunnon lumipeite. Pulkkailut on siis saatu hyvin käyntiin!

Joulukuusta ei täksi jouluksi talonpuolikkaaseen tule, joten kuusen virkaa saa nyt toimittaa eilen Prismasta löytynyt pöytämalli. Kyntteliköt saavat jäädä varastoon eikä sen pahemmin muutenkaan alle metrin korkuudelta löydy mitään jouluun viittaavaa. Tällä kaavalla mennään tämä joulu, vuoden päästä homma on toivottavasti jo hieman eri.

Kodin laittaminen joulukuntoon on tosi kivaa puuhaa. Edellisvuonna joulun jälkeen alesta ostetut joulukoristeet pääsevät esille ja vanhat tutut saadaan jälleen näytille. Yhden tontun ja yhdet valot olen tänä jouluna ostanut mukakuusen lisäksi enkä ajatellut sen enempää ostellakaan. Paitsi sitten alennusmyynnistä taas. Kuitenkin haaveissa olisi vielä askarrella jonkun sortin viirihärpäke vanhoista joulupaperijämistä, mutta saa nähdä löytyykö sopivaa hetkeä kaiken kiireen keskellä.

Tänään ollaan oltu taas kuukauden tauon jälkeen poikien kanssa ihan keskenämme, kun J-P palasi töiden pariin isäkuukauden jälkeen. Nopeasti se aika taas meni, ja tuntuu vähän siltä, kuin ei oltaisi tehty yhtään mitään. Vaikka todellisuudessa puuhattiin kaikenlaista! Kaikesta huolimatta olen kuitenkin tosi iloinen, että päätimme viettää isäkuukautta. Itseni kannalta oli ihanaa saada pientä helpotusta arkeen, ja saada mahdollisuus myös päivisin tehdä kotihommia tai käydä kaupassa. Tottakai kuukausi oli tärkeä myös isille: saada viettää laatuaikaa perheen parissa ilman työkiireitä, sekä tehdä vähän rästissä olevia opiskeluhommia (jos sitä vaikka joskus valmistuisi...). Ja mikä tärkeintä, pojat todella nauttivat siitä, että isi oli kotona. Nyt on taas pakko tyytyä äitin seuraan päivisin!

4 kommenttia:

 1. Voi miten nättiä <3 Oon aika kateellinen tosta teepannusta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) toi teepannu on kyllä aivan mun lemppari! Vaikkakin se on ihan turha :D en mä koskaan raski laittaa siinä teetä ettei se vaan tummene.. (mutta tätä ei saa sanoa ääneen, ainakaan miehen kuullen..;))

   Poista
 2. Joo tuo teepannu on niiin ihana :) Ja tuo lyhty portaissa. Kiva idea laitta jouluvalojen sekaan joulupalloja.. Voi olla, että joku saattaa kopioda tuon idean ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa toi lyhtyhommeli on vielä kivempi livenä ja pimeässä! Ja saa kopsata, en oo patentoinu sitä ainakaan vielä ;)

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!