perjantai 20. joulukuuta 2013

HopLopHopLop!

Siskoni on ollut nyt muutaman päivän täällä meillä leikittämässä poikia, ja eilen iltapäivällä tehtiin retki Ideaparkin HopLoppiin. Muutaman kerran aikaisemmin olen käynyt siellä kummipojan kanssa, mutta meidän pojille tämä oli ihan ensimmäinen HopLop-kokemus. Ja kyllä nautittiin! Remuamista ja temmeltämistä sydämen kyllyydestä, ja tuli meille vahtijoillekin hiki poikien perässä juoksemisesta.

Pienille yksivuotiaille tekemistä riitti ihan tarpeeksi eikä poikia olisi saanut millään lähtemään sieltä pois. Alkuun Aapo oli ehkä hieman varautunut ja katseli meitä aikuisia siihen malliin, että saanko äiti muka oikeasti mennä täällä miten haluan? Eino sen sijaan näytti hyvää esimerkkiä ja paineli pää kolmantena jalkana edestakaisin pitkin ja poikin. Pari tuntia riehumista riitti ainakin meille vahtijoille, ja siinä ajassa tuli käytyä läpi niin pallomeret kuin polkuautotkin. Laskettiinpa muutamaan otteeseen isojen lasten liukumäestäkin! Pomppulinnaan poikia ei saatu houkuteltua, mutta karusellit sen sijaan olivat ihan huippujuttuja. Vai eikö teistäkin olisi jättekiva päästä pingun tai oravan selkään?  

HopLoppailun jälkeen käytiin vielä nopeasti pyörähtämässä parissa kaupassa, ja ilmeisen väsyneitä sällit alkoivat jo ollakin, sillä pahemmilta kyllästymishuudoilta vältyttiin. Ja illalla meistä itse kukin nukahti samantien päät tyynyyn laittaessa. Aapo sen sijaan päätti aloittaa aamuyöstä kunnon shown, ja loppuyön nukuinkin lastenhuoneen lattialla Aapoa kädestä kiinni pitäen. Ne on ne kirotut kulmahampaat...

Suosittelen HopLoppia kyllä tosi lämpimästi kaikille pienten lasten vanhemmille! Oiva keino väsyttää lapset ja kuluttaa muutama tunti poissa kotoa. Paras vaihtoehtohan olisi se, että isä menisi lasten kanssa remuamaan sillä välin, kun äiti käy shoppailemassa! Tosin kaksosten kanssa kaksi silmäparia vahtimassa on kyllä aika ehdoton. HopLopista löytyi erillinen naperopuoli, jossa oli pienemmille lapsille tarkoitettuja laitteita, kuten miniliukumäki, pieni pallomeri ja temppuratoja minikoossa. Mutta oltiin me myös siellä "isojen" puolella ajamassa polkuautoja ja uimassa isommassa pallomeressä.

Ehkäpä me tässä joululoman aikana viedään vielä isikin HopLoppaamaan, ainakin pojat lähtevät varmasti enemmän kuin mielellään sinne uudemmankin kerran. Onhan se ihan huippua, että tuollainen paikka löytyy ihan kävelymatkan päässä meiltä, vaikkakin 8,50e per lapsi tuntuukin aavistuksen suolaiselta useasti käytynä. Joka tapauksessa meillä oli tosi hauskaa, todistakoon sen  seuraava kuvaoksennus...

  

3 kommenttia:

 1. Hei, ensimmäistä kertaa kommentoin, vaikka jo jonkun aikaa olen seurannut. Meillä on nyt 6kk kaksospojat, joten kiva seurata teidän menoa. Mennään ehkä sitten vasta ensi kesänä hoploppiin. Mutta piti kysymäni noista poikien housuista, ovatko ne polarn o pyretiltä? Katselin vähän vastaavia ko liikkeeltä, mutta ne oli nimetty pitkiksi kalsareiksi. Ovatkohan samat? Rauhallista joulua teille!
  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Laura, popin kalsarithan ne! Tykkään muutenkin käyttää pojilla aika paljon leggareita, tai siis kalsareita, ihan housujen korvikkeena. Nuo popin on vielä sen verran väljää mallia ja vähän paksumpaa materiaalia että menee ihan hyvin housusta! Ei muuta kuin kalsarikaupoille vaan ;) Oikein ihanaa joulua myös teille ja kiva kun jaksat seurailla meidän arkea! :)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Ehdottomasti kalsarikaupoille ;)
  Laura

  VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!