perjantai 1. marraskuuta 2013

Vain elämää

Tänään se sitten alkoi, kauan odotettu isäkuukausi! Jotenkin aamulla tuntui ihan lauantailta, kun isi olikin kotona ja normaalit aamutoimet suoritettiin vähän eri tavalla. Ehkä tämä onkin yhtä viikonloppua koko kuukausi..? Tänään myös tapahtui se toimenpide, jota olen kauhulla odottanut: J-P tuli eilen töistä hiustenleikkuukoneen kanssa kotiin. Kyllä mami oli melkosen kauhuissaan, kun kylpyhuoneen lattialle alkoi putoilla meidän pikku-Einon hiuksia. Sintti ei ollut moksiskaan, mutta äitiltä taisi päästä pari kyyneltä. Mutta veto on veto, ja eiköhän äitikin tästä tokene..Tätä nykyään meillä asuukin sitten mister Nahkakuula ja Takatukkatarzan..nyyh.

Iltapäivällä lähdin pitkästä aikaa oikein punttisalille. Olinkin jo unohtanut, miten kivaa salillakäynti oikeastaan onkaan! Viime aikoina kun on tullut käytyä lähinnä ryhmäliikuntatunneilla tai juoksulenkillä. Lisäkseni treenaamassa oli yksi lihaskimppu sekä vähän tukevassa kunnossa oleva vanhempi rouvashenkilö, joten tuli ehkä sellainen pieni näyttämisenhalu. Tiedättekös? Ainakin itse teen vielä kovemmin ja ahkerammin, jos seura salilla on tietynlaista. 

Salireissun jälkeen käväisin Prismassa täydentämässä vaippavarastoa, ja poikkesin samalla Sinellissä hakemassa hieman joulukorttitarpeita. Saa nähdä, mitä näistä mahtaa tällä kertaa syntyä.


Katsoin äsken ensimmäistä kertaa ikinä sen niin paljon puhutun Vain elämää. Enkä ole oikein varma, tykkäsinkö vaiko en. Siitä ensimmäisestä kaudesta tuli katsottua muutamia klippejä netistä, mutta tätä toista kautta en ole seurannut yhtään. Ohjelman idea sinänsä on ihan hauska, mutta jotenkin vain ärsyttää se tietynlainen teennäisyys ja lässytys. Ei siinä, tämänpäiväinen artisti Juha Tapio osaa tehdä hyvinkin koskettavia kappaleita, mutta en vain pääse yli siitä, että jokaisen esityksen jälkeen kuivaillaan silmäkulmia ja halaillaan. Liian hempeää mun makuun, vie tavallaan hieman pohjan itse kappaleilta. Joten tuskinpa enää toista jaksoa vaivaudun katsomaan.

Pakko lisätä loppuun vielä kuva meidän iltakahviherkuttelusta. Siis oikeasti: rasvaa, jauhoja ja luumuhilloa? Ihan parasta!2 kommenttia:

  1. Taitaa mennä sulla tänä vuonna torttuennätys uusiksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt..Jonne söi noista ainakin yhen :D

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!