sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ihan kahdestaan

Tänään päästiin pitkästä aikaa käymään J-P:n kanssa kahdestaan kaupungilla, kun Mummi ja Pappa tulivat viihdyttämään poikia. Teki kyllä niin hyvää näiden kitinäpäivien jälkeen olla hetki erossa tuhokaksikosta ja keskittyä ihan vain yhdessäoloon. Puolilta päivin lähdettiin kohti Tamperetta, kunhan oltiin ensin laitettu sällit päiväunille, ja ensimmäinen stoppi tehtiin yhteen meidän lemppariravintoloista eli New Yorkiin. Pitkään aikaan ei ole tullut käytyä siellä, ja ruokalistakin oli muuttunut viime kerrasta. Mutta ei pettänyt New York taaskaan, maha täynnä lyllerrettiin kohti kauppoja.


Pääasiassa hakusessa oli joululahjoja, mutta laihaksi jäi saldo taas kerran. Nykyään on entistä vaikeampi keksiä lahjoja! Itse olen tilaillut jonkun verran netistä, mutta on siinä kauppojen koluamisessa kuitenkin se tietty joulufiilis, mitä netin kautta tilatessa ei tule. Yksi joululahja tuli kuitenkin ostettua, nimittäin ostin itselleni lahjaksi jotain kauan haaveiltua, joka parhaillaan latautuu tuolla keittiön pöydällä...Ja pojille löytyi talveksi vielä 'kauppakengät' eli Vikingit saivat seurakseen Skopunktenista nämä aivan ihanat töppöset!


JiiPeelle koitettiin etsiä jälleen kerran uusia farkkuja, ja vihdoin ne löytyivät! Kerrankin kun löydettiin sellaiset, joista mieskin pitää, niin ensinnäkin palvelu oli aivan hanurista. Myyjä vain jauhoi puhelimessa sitä, että oli irtisanonut itsensä ja viikon päästä alkaisi uudet työt. Ja toiseksi, meidän tuurilla tottakai näistä valioyksilöistä ei ollut enää J-P:n kokoa jäljellä. Kun kyseltiin kokoja tai voisiko hän soittaa muihin myymälöihin, vastauksena saatiin, että no emmä oikein tiedä, ehkä mä sitten voin soittaa ja kysyä. Asiakaspalvelua parhaimmillaan! Yllätyksenä tuskin tulee, että kyseessä on Jack & Jones...En tiedä ollaankohan me koskaan saatu sieltä hyvää ja asiantuntevaa palvelua..? Tai sitten ollaan vaan liian vaativia ja osuttu huonoon aikaan sinne :D


Hämeenkatu tuli taas koluttua edestakaisin, ja kun jalat alkoivat huutaa hoosiannaa, käväistiin Koskarissa vielä Minetti -jäätelöllä (nam nam!). Sitten olikin jo aika suunnata kohti kotia iltapuuron syöttöön, ja täytyy myöntää, että kyllä poikia jo vähän kaipasikin. Varsinkin sitä silmien loistetta, kun äiti ja isi tulivat kotiin ♥


 ps. uusi kamera se on, jos joku ei vielä arvannut ;)

2 kommenttia:

  1. Taisin katella noita samoja kenkiä skopunktenilla kun viimeksi käytiin :D On ne vaan söpöt! En ehkä käyttökengiksi ottaisi, mutta just tollaisiksi siistimmiksi ja vähemmälle käytölle niin toimisi hyvin! Ja ihanat ruuat. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei noita voinut kauppaan jättää ;) alunperin meidän piti pärjätä niillä Vikingeillä mut kenkäholistiäitin oli kuitenkin pakko saada vielä toiset varalle...ja paljon kivemmat nää on farkkujen kanssa mitä goretexit!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!