keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Äidin vapaapäivä

Tänään koitti pitkästä aikaa taas äidin vapaapäivä eli laatuaikaa itselleni oman itseni seurassa! Aamu alkoi pitkään nukkumisella, hieman normaalia enemmän ulkonäköön panostamisella sekä kupillisella kuumaa kahvia. 

Pojat jäivät isin kanssa kotiin ja lähdin kiertelemään pitkin Pirkanmaata siinä toivossa, että löytäisin edes muutaman joululahjan. Pirkkalan kautta Nokialle, Nokialta Lielahteen, josta lopulta Ylöjärvelle Elovainiolle. Ja olikin jo aika käydä kahvilla!


Elosta jatkoin vielä yhden pysähdyksen kautta Ideaparkiin ja yhtäkkiä kello olikin jo niin paljon, että oli aika kiiruhtaa kotia kohti. Lopulta ruokaostokset Prismasta ja Elloksen paketin haku lähi-Siwasta päättivät maakuntakierrokseni. Kilometrejä tuli auton mittarin mukaan päälle sata! Ja kotona odotti kaksi pientä riitapukaria sulassa sovussa samassa lelukorissa!


Sen enempää en ostoksiani täällä esittele, sillä kyseessähän oli pääasiassa joululahjoja. Yhdet farkut nappasin pojille mukaan H&M:stä sekä talveksi hienostelutakit, mutta takit olivat aivan valtavat, joten lähtevät palautukseen. Lielahdesta ostin kolme kiloa trikookudetta, joista ajattelin tehdä toisen lattiatyynyn tämän kaveriksi. Yllätys ei varmaan ole, etten taaskaan löytänyt itselleni mitään! Kovin koitin jotain ihanaa neuletta etsiä, mutta ei vaan mikään sytytä. Tai sitten kotiäitiys on tehnyt musta pihin ja huonon shoppailijan.. :/


Elloksen paketista paljastui raidallisia pyyhkeitä, pojille vähän vaatetta, yksi joululahja sekä jouluverhot. Verhoja ajattelin testailla loppuviikosta, joten esittelen ne sitten, jos ovat esittelyn arvoiset. Nettikaupat on toisaalta tosi petollisia, mutta toisaalta ihan pelastus. Enää puuttuu muutama joululahja, ja sitten pääseekin paketointihommiin!Näistä 'vapaapäivistä' voi olla montaa mieltä. Mutta kuten sanottua; kotoa on kiva lähteä, mutta paras hetki on se, kun tulee kotiin. Paitsi nyt kun meille taisi kuumeilun jälkitautina kotiutua oikein kunnon uhmailija. Pikku-Sintistä on tullut Uhma-Sintti. Huoh.

ps. Löysin Nokialta aivan ihanan kaupan nimeltä Eveliinan Talo. Olisin voinut ostaa vaikka koko kaupan tyhjäksi!

2 kommenttia:

  1. Hih, meinasin just kysyä, että mitä ihmettä nokialta löytyy. Mutta kiva, kun jotain. Kaikissa paikoissa kun melkein samat liikkeet on, mutta tollasia yksityisiä tietty voi löytää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyllä käymisen arvoinen! Facesta joskus tässä syksyllä bongasin ton liikkeen, ja nyt tuli sopiva tilaisuus poiketa. Aivan ihanaa sisustustavaraa :)

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!