keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tarrat pilaa maailman?

Tätä mieltä olin ainakin teini-iässä, kun pienenä oli tullut liimailtua niitä tarroja kaikki paikat täyteen. Kirjoituspöytä, seinät, cd-soitin...kaikista löytyi jokin tarra! Eikä niitä tietenkään enää saanut vuosien päästä irroitettua millään tai jos sai, niin tarran paikalle jäi ällöttävä liimatahra. Nykyisin tarroja tulee liimailtua lähinnä vain kortteihin, ja niihinkin lopulta aika harvoin. Kunnes tapasin uudet sisustusystäväiseni, sisustustarrat!

Tällä hetkellä talonpuolikkaasta löytyy vain tämä yksi tarra meidän makuuhuoneen seinällä, mutta laatikossa odottaa muutama muukin. Hetken aikaa oli jo tarrat pilaa maailman -fiilis, kun tuhlasin kaksi ihanaa Welcome -tarraa eteiseen. Illalla kun tarran laittoi seinään, aamulla se oli jo lattialla. Kävin ostamassa uuden, laitoin seinään ja aamulla se oli lattialla. Siinä vaiheessa olin jo varma, että yhtään ainoata sisustustarraa en enää seinään laita. Mutta kerta kiellon päälle! 

Tätä makuuhuoneen tarraa asettelin seinään varmaan valehtelematta tunnin, mutta kun se sopi tuohon paikkaan täydellisesti, niin pakko se oli siihen saada. Ja olinkin tyytyväinen kun se pysyi hienosti seinässä. Kunnes seuraavana yönä kuului fläp ja tarra tipahti lattialle. Argh! No koska en tosiaan mene siitä, missä aita on matalin ja osta uutta tarraa, päätin liimata tarran seinään! Hah siinä on ja pysyy :D (eihän kerrota J-P:lle..?)


Ja nytpä on muuten selvinnyt sekin, miksi tarrat eivät pysy sitten millään meillä seinässä. Anoppi valaisi eilen, että alle 3kk sitten maalattuihin seiniin ei suositella laitettavan sisustustarroja, koska ne eivät tartu tiukasti kiinni. Huomattu! Ja jos osaisin harrastaa yhtään luetunymmärtämistä, lukeehan se noissa tarrapaketeissa. Että näin...

4 kommenttia:

 1. Meillä oli seinät ollu maalattuina 5kk kun länttäsin noi meidän tarrat niihin. Ja hyvin on pysyneet nyt reilun vuoden. :)

  Mä oon tilannut kaikki tarrat wallstyle.fi verkkokaupasta (olikohan se ton niminen..) ja voin suositella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyykin tutustua! Mä oon ostanu meijän tarrat lähinnä tokmanni-kodin1-halpahalli -akselilta, niin sekin saattaa vaikuttaa asiaan ;) nyt on kohta kyllä menny jo yli 3kk maalauksesta..jokohan sitä uskaltais yrittää liimata noita loppujakin :D

   Poista
 2. Ahhaha tarrat pilaa maailmaan, kyl joskus olit aika vankasti sitä mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä välillä edelleenkin sitä mieltä! Nimim.pojat syö mattojen tuotetarroja...

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!