maanantai 14. lokakuuta 2013

Reissussa rähjääntyneet

Kyllä niin huomaa, mikä päivä tänään on. Maanantai! Koko viikonloppu on menty edestakaisin paikasta toiseen, niin tänään ei olla kyllä jaksettu tehdä yhtään mitään. Jos nyt sentään iltapäivällä mentäisiin vähän ulkoilemaan, kun aurinkokin paistaa niin ihanasti (tai no miten sen nyt ottaa, pölyä pölyä...). No mutta, perjantaina siis lähdettiin liikenteeseen J-P:n päästyä töistä ja ensimmäinen pysäkki oli minun vanhempieni luona, jossa oltiinkin sitten yötä. Lauantaiaamusta startattiin taas auto ja painettiin anoppilaan, jonne heitin poitsut ja iskän, ja itse jatkoin matkaa Turkuun. Ja mitäpä muutakaan tekemään kuin taklaamaan mummoja Hulluille päiville siskoni kanssa.


Sain luvan olla niin kauan kuin huvittaa, ja tulihan siellä kulutettua aikaa. Ja rahaa. Ei siellä taaskaan ollut mitään niin kovin ihmeellistä, mutta aina sitä jotenkin hullaantuu niistä keltasista lapuista :/ Pojille löytyi Benettonin paidat ja itselleni legginssit, ripsiväri ja rintsikoita. Yksi joululahja, Vanishia, mausteita, mehua ja J-P:lle yksi paita, joka kuitenkin lähti palautukseen. No myönnetään, piipahdettiin me muuallakin ja löysin sen kaulahuivin, mitä haikailin tässä joskus. Se nyt tosin on täysin kriteerien vastainen (100% akryyliä eikä edes tuubi), mutta kun se oli niin täydellisen pehmeä ja sinisen sävykin mätsäsi pipoon. Voi miksei Tampereella ole Zaraa..?


 Lauantai-ilta kuluikin kummipojan synttäreillä, josta päätimme kuitenkin lähteä vielä ajamaan takaisin kotiin, kun sunnuntaille oli jo niin paljon ohjelmaa sovittuna. Pojat nukahtivat taas autoon ja siirto sänkyihin onnistui täydellisesti, joten ihan hyvä päätös oli lähteä vielä illalla ajamaan. Ilmeisesti reissaaminen otti sen verran koville, että sunnuntaiaamuna ensimmäinen jätkä parkaisi vasta puoli kymmeneltä! Itsekin ihan pelästyin, kun kello näyttikin 09:25. Enpä muista, koska viimeksi oltaisiin nukuttu koko poppoo näin pitkään.


Puolilta päivin siskoni tuli päiväreissulle ja J-P lähti pelaamaan jääkiekkoa. Kun pojat heräsivät päiväunilta, lähdettiin Maisan ja poikien kanssa Lastenmessuille Pirkkahalliin. Aika vähäisesti oli näytteilleasettajia, mutta silti messut oli kyllä käymisen arvoinen, sillä mukaan lähti kaksi aivan superihanaa Metsolan bodya sekä Plaston lumilapiot pojille. Messuilla olisi ollut kaikennäköistä ohjelmaa (HopLoppia, esiintyjiä...), mutta meidän pojat oli kyllä vielä liian pieniä näihin rientoihin. Yllättävän hyvin pojat kuitenkin jaksoivat rattaissa istuskella sen pari tuntia, mitä messuilla kierreltiin.


Illalla paistettiin vielä lettuja poikien nukahdettua ja juoruiltiin vähän kaikesta.


Oli kyllä ehkä vähän liikaa ohjelmaa tälle yhdelle viikonlopulle, mutta toisaalta ihan kiva viettää viikonloppua välillä näinkin. Ehtii sitä taas kotoilla ensi viikonloppuna! Tällä viikolla ohjelmassa on mm. lastenvaatekutsut sekä tämä äiti pääsee taas pitkästä aikaa kampaajalle. Voi torstai tule jo pian!
ps. Onko täällä muita maanantain vihaajia?

4 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!