tiistai 8. lokakuuta 2013

Poikien valtakunta


Pojat ovat tosiaan nukkuneet 8 kuukauden iästä lähtien omassa huoneessaan. Kalusteet ovat muuten olleet meillä ennestään, mutta matto ja verhot ovat uutta tänne talonpuolikkaaseen. Matto on Askosta ja verhot Eero Aarnion Lizard -kangasta Eurokankaasta. 
Poikien sängyt on Ikeasta. Vaikka olivatkin halvat, niin ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Hyvin kestää poikien pomppimiset ja järsimiset. Poikien Isomummu on tehnyt nuo ihanat syntymätaulut ja itse olen väkertänyt nuo nimet seinälle. Polkupyöränkorit toimittavat yöpukujen yms. rättien säilytyspaikan virkaa.
Yksi seinänpätkä on maalattu liitutaulumaalilla, ja tuo hyllykkö on pöllitty mummin ja ukin autotallista. Ikean Hemnes -hoitopöydän lipasto on nykyään säilytystilana, josta löytyy mm. leluja. Hoitopöydän tasoa meillä ei ole käytetty enää varmaan kolmen neljän kuukauden iän jälkeen. Helpompi oli vaihtaa rimpuilevan jätkän vaippa lattialla!


No tottakai pojilla on myös alakerrassa oma tila. Portaiden alta löytyy leikkinurkkaus, jossa on suurin osa leluista. Päivät me ollaan aika pitkälti aina alakerrassa, joten ei ollut mitään järkeä tehdä yläkertaan leikkipaikkaa. Tosin täytyy myöntää, että se itse leikkiminen tapahtuu kyllä jossain ihan muualla eikä lelut pysy tuolla hyllyssä yhtään. Yllättäen lelujen säilytyskalusteeksi valittiin se Expedit, mutta kun se on niin helppo ja simppeli!2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta! :) Ja ihana hetki tuo tuollainen, kun jokainen lelu ja tavara on oikeilla paikoillaan :) Meillä piti nyt esim. lastenhuoneen pöytä "kaataa". Yllätin herrat sen päältä seisomassa. Miten ihmeessähän ne sinne yhdessä mahtuivat kiipeämään. Tuolit nimittäin oli jo muualla.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pojat käyttää toisiaan "astinlautana" kun kiipeävät esim sohvalle tai työntävät toisilleen vauhtia..ihan hirveen kiva!

      Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!