torstai 3. lokakuuta 2013

Lisää talvivarustusta!

Eilen lähdettiin poikien kanssa hakemaan Stadiumin pakettia, josta paljastui iskän jääkiekkovermeiden lisäksi myös jotain meille muille.


Pojille tilasin sitten kuitenkin kaksiosaiset fleecepuvut. Alunperin oli tarkoituksena ostaa välipuvuksi fleecehaalari mummin kutomien villapukujen lisäksi, mutta päädyin kuitenkin ottamaan kaksiosaiset. Mietin, että nämä takit menevät sitten vaikka keväällä ja kesälläkin, ja ehkä nämä on muutenkin kätevämmät kuin haalarit. Ne on loppupeleissä kuitenkin niin vauvamaiset :D


Paketista löytyi myös kypärämyssyt sekä aivan syötävän suloiset karvahatut. Karvahattujen sisällä on vielä ihan kunnon fleecevuorikin, joten ei pääse poikien päät jäätymään. Meillä on vielä viime keväältä tallessa pipoja, jotka vielä mahtuvat, joten eiköhän tämä puoli vaatetuksesta ala olla jo valmiina! Kenkäosasto on vielä ihan vaiheessa, mutta ajattelin laittaa isännän asialle huomenna 3+1 päiville hakemaan pojille kengät..saa nähdä kuinka käy!


Hassua muuten, että tämä musta-turkoosi värimaailma toistuu yhtenään poikien vaatteissa!


Ja löytyihän sieltä lopulta myös jotain mamillekin. Pipoja ei voi olla koskaan liikaa! Vielä kun jostain bongaisin tällaisen navy-sinisen kaulahuivin, mieluiten tuubina ja ei-akryylisena, niin olisi aika hyvä. Saa vinkata, jos on törmännyt jossakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!