perjantai 25. lokakuuta 2013

Älä kehu meitä!

En enää ikinä mene kehumaan poikia mistään! Juuri kun olin hehkuttanut, että pojat ovat oppineet niin hienosti nukkumaan sisällä ja meillä on todella toimiva rytmi. Hah, ja niin päättivät pojat haistattaa äitillä pitkät. Viime päivät on menneet päikkäreiden osalta ihan puihin, nukuttu noin puoli tuntia, ja sitten herätty niin kiukkuisina ettei mitään jakoa. Öisin ollaan herätty tunnin välein kiukkuamaan jostain, ei tietoa mistä. Josko ne olisi pitkästä aikaa taas niitä hampaita..?

Mitkään lelut ei kelpaa, äiti ei saa enää juoda edes kahvia seisten. Äitin pitää olla lattialla kiipeilytelineenä, neulatyynynä ja ties minä. Nimimerkillä sain juuri puuhakusta päähäni. Tiistai-illalla iltapuuron yhteydessä tuli puhetta, ettei pojat ole enää pitkiin aikoihin oksentaneet (tämä oli siis jossain vaiheessa ihan tapana). Ja kas kummaa, kaksi sekunttia myöhemmin Eino vetäisi iltapuurot kaaressa pitkin lattiaa. Huoh.

Alkaa olla taas hermo aika tiukilla, kun päiväunilta  herätään jo siinä vaiheessa kun olen saanut tietokoneen auki ja kahvikeittimen päälle. Eikä paljon lohduta, että tämä on taas tällainen vaihe. Ja kyllä, olen koittanut saada poikia takaisin nukkumaan. Puoli tuntia rattaiden hyssyttelyä, tunti silittelyä tai kainaloonkaan nukuttaminen ei paljon tehoa. Enkä jaksa ottaa tätä edes huumorin kannalta...

Eilen oli pakko keksiä jotain keventämään päätä, joten lähdettiin poikien kanssa iltapäivällä kävelylle, ja päämääränä Ideapark. Yllätys? Ja kyllähän se cappuccino ja pieni shoppailu teki ihan hyvää. Löydettiin pojille NameItistä housut lauantain häihin ja Tokmannista bongasin ihanat Airamin valopallot. Olen haaveillut niistä Paul-serkun palloista vaikka miten pitkään, mutta mistään ei tunnu löytyvän. No, kelpuutan nämä alkuun! Vaikkakin ei se sitä muuta miksikään, että taas lastenhuoneesta kuuluu meteliä. Tulipahan nukuttua se 35 min...
4 kommenttia:

 1. Ekanakin, ihan mahtavat nuo pallot!
  Voih, niin tuttua, meillä oli samaa pari kk sitten. Tsemppiä!! Jaksamista ja piiiitkää pinnaa :) Ja hei, onneksi on viikonloppu ja miehesi auttamassa! Ota hetki omaa aikaa, jos mahdollista, se auttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen aivan rakastunut niihin, taidanpa hakea toisenkin setin ensi Ideapark-reissulla! Joo eiköhän tämä tästä taas normalisoidu! :)

   Poista
 2. haha selasin tänne asti, ihana koti teillä :D mutta tosiaan, paul-palloja sai ainakin viime vuoden puolella stockalta jos et oo vielä löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :) Mä soittelin alkuvuodesta Stockalle ja ainakin sillon ne oli loppu sieltä eikä kuulemma ollut tulossa lisää. Mutta ehkä ens jouluna!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!