maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikonloppu maalaismaisemissa

Kulunut viikonloppu vietettiin kotipuolessa maaseudulla. Lauantaiaamusta laitettiin karavaani liikkeelle ja suunnattiin kohti Turkua. Heitettiin matkalla pojat Anoppilaan ja jatkettiin itse matkaa kaupunkiin syömään. Käytiin vanhempieni ja siskoni kanssa syömässä äitini syntymäpäivien kunniaksi Haraldissa, ja voi mahdoton miten hyvää ruokaa siellä oli! Oli aika tekeminen lyllertää takaisin autolle :D

Paluumatkalla käväistiin vielä Ikeassa etsimässä poikien huoneeseen lamppua, ja vihdosta viimein se löytyi! Olen siis etsinyt tavallaan vähän lapsekasta lamppua, mutten kuitenkaan mitään lapsi-kuvioista, ja tämä oli aika passeli! Ja kävi myös J-P:lle ;)

JÄLSTA Varjostin IKEA Tekstiilivarjostin suodattaa valon kauniisti ja tuo kotiin viihtyisän tunnelman.
Kuva täältä
Pojat olivat nukkuneet päiväunet niin hyvin meidän poisollessa, että Anoppi oli käynyt herättelemässä poikia 2,5 tunnin unien jälkeen! Näitä kiitos lisää myös täällä kotona! Illalla juhlistettiin epävirallisesti J-P:n pikkuveljen synttäreitä, ja ilmeisesti juhliminen otti sen verran koville, että pojat nukkuivat sunnuntaina puoli yhdeksään!

Sunnuntaipäivä vietettiinkin sitten omien vanhempieni luona, jossa kovassa huudossa olivat akvaario sekä vanhat Legoni. Ne otettiinkin sitten mukaan tänne kotiinkin, jossa tänä aamuna rakennusleikit jatkuivat. Maalla tuli myös ulkoiltua ja ihasteltua syksyn tuloa. Pääsinpä myös leikkimään äitini uudella kameralla ja nousi kyllä pikkuinen kamerakuume! Harmi vain, että ne kaikki ihanat syksykuvat on nyt sitten siellä äitin kamerassa. Kotimatka ajoitettiin myöhäiseen iltaan ja jälleen kerran pojat saatiin siirrettyä suoraan autosta jatkamaan unia omiin sänkyihin.

Kotikulmille on aina kiva mennä, mutta nämä maanantait onkin sitten ihan eri juttu. Pikku-Sintti on kinunut koko ajan syliin eikä keskenään leikkimisestä tule yhtään mitään. Nyt ne sentään nukkuvat, joten peukut pystyyn niille 2,5 tunnin unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!