torstai 26. syyskuuta 2013

Materialismirakkautta osa 4


Välillä vähän toisenlaista materialismirakkautta. Ei niinkään ulkonäöllistä tai sisustuksellista, vaan käytäntöä! Viime perjantaina saatiin taas uusi kone tänne talonpuolikkaaseen, nimittäin kuivausrumpu. Ja voin kertoa, että oli aikamoisen väännön takana tämä hankinta ;)

Nelihenkisessä perheessä pyykkiä saa pestä ihan jatkuvalla syötöllä, ainoa rajoittava tekijä on kuivaustila tai lähinnä sen puute. Loppupeleissä kahteen kuivaustelineeseen ei niin älyttömiä määriä pyykkiä mahdu, ja mitä tiiviimmin vaatteet laittaa kuivumaan, sitä hitaammin ne kuivaa. Elämä helpottui juuri ihan älyttömästi kun pestyt pyykit saa vaan heittää koneeseen ja avot, parin tunnin kuluttua pyykit voi jo laskostaa kaappiin! Ihan kaikkia vaatteita ei tietenkään kuivausrumpuun voi laittaa, mutta pienikin helpotus pyykkivuoreen on paikallaan. Onpa tullut pyykkiä kuivattua välillä hiustenkuivaajallakin :D

Suurin kiitos koneen hyväksymisestä talonpuolikkaaseen kuuluu anopille! Ilman hänen apuaan olisin tuskin koskaan saanut J-P:tä ylipuhuttua, meillä tuskin edelleenkään olisi kuivausrumpua ja kärvistelisimme pelkällä pesukoneella ja säälittävällä kuivaustelineellä. Äiti on aina oikeassa vai mitä? ;)

4 kommenttia:

 1. Voi olen niin samaa mieltä! Meillä on ollut kuivausrumpu nyt reilun vuoden, enkä enää luopuisi. On niin helppoa kun ei tarvitse ripustella pyykkejä ja aikaa säästyy. Plus vaatteet on aina pehmeitä. Ja poikienkin likaiset vaatteet saa parissa tunnissa takaisin päälle. Huippua <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Nää on taas niitä asioita, mitä vain nainen voi ymmärtää ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on kuivauskaappi, joka on monelta oisin hirveen kätevä (kai säästää vaatteita enemmän ja kaapissa voi kuivattaa vaatteet ilman ainaista kuivatusohjelmaa) Mutta se vie tuplaten tulaa enemmän kuin kuivausrumpu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan kuivauskaappikin kätevä ja varmaan vaateystävällisempi, mutta en ollut valmis luopumaan yhdestäkään kodinhoitohuoneen kaapista :D säilytystilaa ei voi olla koskaan liikaa!

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!