keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ajan kulkua

Syyskuun neljäs päivä. Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka päivät tuntuvat loputtoman pitkiltä. Kello on vasta kaksitoista, ja tuntuu kuin oltaisiin oltu hereillä jo ties kuinka kauan. Mutta ei, tänään herättiin vasta hieman ennen kahdeksaa. Ja itseasiassa Pikku-Sintti me käytiin Iso-A:n kanssa herättämässä, kun A "kömpi" meidän väliin aamuyöstä. Ehkä tämä pikkuinen syysflunssa verottaa itse kutakin. Mutta ei hätää, lauantaina juhlitaan silti!


 
 Hassua ajatella, että vuosi sitten makasin osastolla. Olin saanut aamulla kuulla, että "täällähän on jo sen verran tapahtunut, että huomenna sulla on kaksi vauvaa. Eikö sua ole todellakaan yhtään supistellut?". Joopa joo, ei mennyt ihan niin. Kirotut neljä senttiä :D Joka tapauksessa lopulta kaikki oli hyvin ja nyt meillä on kaksi vipeltäjää, joilla virtaa riittää räkäsyydestä huolimatta! Iso-A kävelee jo enemmän kuin konttaa, paitsi kun tulee kiire, ja Pikku-Sintti etenee isoveljen perässä kovaa vauhtia. On se pienen ihmisen kehitys vain ihan täysin käsittämätöntä. Niistä pienistä unikasoista on tullut jo isoja poikia!


Eilen kävin tyhjentämässä kirppispöydän, ja vaatteita järjestellessä käsiini osui taas se onnettoman pieni 50cm body. Onko nuo ihan todella joskus mahtuneet näin pieneen, nyt kun mennään jo kovaa vauhtia kohti isojen poikien vaatteita? Ja silti ne ovat vielä niin pieniä. Kohta yksivuotiaita!
Kyllä tämä kaikki on sen arvoista.


1 kommentti:

Kiitos, kiva kun kommentoit!