torstai 8. elokuuta 2013

Se lähestyy...

...Syksy nimittäin. Viime päivät ovat olleet jotenkin tosi synkkiä ja pimeitä. Ja sateisia, joten ei olla pahemmin oltu edes ulkona. Ja tietäähän sen, että koko päivän viettäminen sisällä ei ole kovin hauskaa, ainakaan noiden kahden 11 kuukauden ikäisen terroristin mielestä. Kyytiä saa millon mikäkin! Eilen yllätin poitsut vessasta kovaa vauhtia tyhjentämässä äitin tavaroita vessanpönttöön. Piilolinssinesteen sain pelastettua viime hetkellä, mutta uimassa kävi mm. naamarasva ja trikookudekorit. Ja kaikki tämä tapahtui noin minuutin aikana, kun laitoin iltaruokaa tulemaan. Ihan oma vikani se oli, kun olin jättänyt vessan oven raolleen.

Muutenkin sälleistä on kehkeytynyt pieniä tuholaisia! Joka paikkaan on nykyään päästävä, ja jos ei päästetä, niin sitten protestoidaan ja lujaa. Uusimpana villityksenä taitaa kuitenkin olla toisten pureminen! Itsekin näytän kuin miltäkin pahaiselta teiniltä kaula syötynä. Ensin halataan ja pussataan niin suloisesti, mutta lopussa on aina pakko näykkästä. Ja uskokaa tai älkää, se sattuu! Myös keskenään painiminen on molempien mielestä hauskaa niin kauan kunnes jompi kumpi puraisee. No huutohan siitä syntyy.

Ei, se ei ole kahvia


Pimeys on saanut minut tekemään jotain ihan ennenkuulumatonta. Muuton yhteydessä löysin kaapin perukoilta pullollisen glögiä ja sitä olen sitten tässä viime päivät litkinyt. Ai että kun se maistuikin hyvälle näin puolen vuoden tauon jälkeen, mutta ehkä kuitenkin jätän sen vain tähän pulloon. Nythän on vasta elokuu :D Niin ja tarkennetaan sen verran, että joulufiilistely on jäänyt pelkkään glögiin. En ole esimerkiksi innostunut leipomaan joulutorttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!