perjantai 16. elokuuta 2013

Ostoksia

Tänään käytiin poikien kanssa päivällä Idiksessa ostoksilla. Pojat alkaa pikku hiljaa kasvaa ulos kaikista nykyisistä vaatteista, joten oli jo vähän pakkokin lähteä tuhlailemaan. Itseasiassa oli meillä ihan oikeaakin ostettavaa, nimittäin kumisaappaat ja kurahousut. Ne oli ihan must have! No 50% onnistui. Sillä, uskomatonta kyllä, missään liikkeissä ei ollut ENÄÄ kokoja jäljellä sadevaatteista. Mitä? Tai no joo, olihan niitä ökyversioita. Toivottavasti ne edukkaammat kurapöksyt vielä kävelee jostain vastaan, sillä en tosiaan laita satoja euroja 1-vuotiaiden poitsujen kuraleikkeihin. Nou nou. Ollaan sitten toistaiseksi vielä märillä keleillä sisätiloissa, vaikkakin pojille keväällä hankitut Reiman haalarit hylkivät vettä, mutta eilen tuli huomattua, että täysin vedenpitäviä ne eivät ole.

Kumisaappaat sentään löytyi! (Ei hätää kummitäti, pojat haluaa silti ne Hait ;)) Stadiumissa oli vielä kaiken lisäksi kantiksille -20% yhdestä kenkäparista, niin saatiin jopa hiukan alea. Hintaa oli siis 19.90e per saapaspari. Näissä on sisällä vähän lämmikettä, niin menevät myöhemminkin syksyllä ilman että pikkuvarpaat jäätyvät. Aika herkut etten sanoisi!


Ja niin, niitä vaatteita. Raitaahan sen olla pitää! Nämä bodyt+housut löytyivät Lindexiltä ota 3, maksa 2 -rekistä yhteensä 17.90e. En ole pitkiin aikoihin edes käynyt Lindexillä, sillä poikien ollessa pieniä tuli sieltä ostettua vähän turhan monta maanantaikappaletta, niin jäi vähän huono maku vaatteiden laadusta. Nyt materiaali kuitenkin tuntui paljon laadukkaammalta, ja muutenkin vaatteet vaikuttivat paljon paremman oloisilta, joten uskaltauduin ostamaan. Ja olihan ne raitavaatteet aika ihania :)
Harmaa- ja siniraitapipo sen sijaan löytyivät H&M:stä 5.95e ja ne pääsivätkin heti testiin iltaulkoilun pipoina.


Itselleni en ostanut taaskaan mitään. Syksyksi olen kyllä antanut itselleni luvan ostaa uudet mustat farkut sekä syksynilkkurit. Haaveilisin ruskeista nahkaisista kengistä, ehkä korollisista, mutta saa nähdä löytyykö ostoskassista sittenkin jälleen yhdet Converset. Ehkä tummansiniset, ehkä ruskeat nahkaiset. Hmm..aika näyttää! Ja näitä aion kyllä mennä hankkimaan aivan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Vai oletteko kenties koittaneet sovittaa farkkuja, kun mukana on kaksi shoppailuun kyllästynyttä miehenalkua? Voin kertoa: ei onnistu.

Nyt alan juomaan teetä villasukat jalassa ja katsomaan eilistä Muodin huipulle. Sanoipa J-P mitä tahansa, tällä kertaa ei tainnut tulla yhtään hutia! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!