torstai 29. elokuuta 2013

Loputon aamupäivä

Tänään aamusta aika meni kyllä luvattoman hitaasti. Herättiin poikien kanssa siinä seitsemän jälkeen ja tuntui, että kello ei vain millään etene. Ollaan siis menty tämä viikko niillä yksillä päikkäreillä, lukuunottamatta eilistä päivää. Pojat heräsi jo ennen seitsemää ja yhdeksän paikkeilla jätkät oli jo ihan valmiita tapauksia (eikä kyllä itselläkään olisi riittänyt energiaa viihdyttämään poikia vielä pari tuntia), joten kymmenen maissa luovutustappion kokeneena laitoin herrat nukkumaan. No iltapäivästä nukuttiin sitten taas sellaset minitorkut eli ei kiitos näitä.

Tänään aamupäivä meni lähinnä tekemistä keksiessä. Tutut lelut ei oikein enää jaksa kiinnostaa eikä äitinkään seura kovin kiehtovalta vaikuttanut. Jotenkin ihmeen kaupalla miljoonien piiloleikkien, ulkoilun ja youtube-muumien jälkeen pojat lähestulkoon nukahti päiväruoalle. Ja unta riittikin parisen tuntia. Ihan kelpo suoritus!

Päätin, että tällaisen aamupäivän jälkeen itse kukin tarvitsee vähän uutta ympäristöä, joten lähdettiin Ideaparkiin. Tai oikeastaan otin vähän varaslähdön ja kärryttelin pojat sinne niiden vielä nukkuessa. Oli vähän ihmettelyä ilmassa, kun päiväunilta herättiinkin Prisman kassalta :)


Välipalat syötiin jäätelökahvilassa, ja äiti herkutteli cappuccinolla ja suklaakeksijäätelöllä. Niiden voimalla jaksettiin painaa pitkin Idiksen käytäviä ja kauppoja. Poikien synttäreille tuli ostettua kaikennäköstä pikkukrääsää, muffinssivuoista servetteihin. Minimanista ostin pari lyhtyä ja Vero Modasta heräteostin itselleni paidan. Ja kannatti! Kotona kun sovitin paitaa, se oli aikalailla täydellinen niiden uusien Nudien farkkujen kanssa. Kerrankin näin päin!


Tähän loppuun voisin sanoa, että melko onnistunut reissu jälleen! No sai Iskäkin tuliaisina vähän irtokarkkeja ja Hesen jämät (hys hys..) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!