lauantai 24. elokuuta 2013

Laatuaikaa itselleni

Eilen pääsin käymään ihan täysin yksin Ideaparkissa. Tai no olihan siellä miljoona muutakin ihmistä, mutta ilman tuhokaksikkoa (-kolmikkoa?). Missiona oli ostaa vihdoin ja viimein itsellenikin jotain ja kiertää kaikki lastenvaatekaupat kaukaa. Melkein onnistuin! :D Pakkohan siihen Polarn o. Pyretiin oli pysähtyä, mutta tällä kertaa tulin kaupasta ulos tyhjin käsin. Kerta se on ensimmäinenkin! Mutta nyt saa taputtaa ja hurrata: OSTIN JOTAIN ITSELLENI! Ja hyvän ostoksen teinkin.


Carlings ei taaskaan pettänyt, ja ostin sieltä Nudien farkut. Taas. Eihän näitä olekaan kun vasta noin viidet ennestään! Mutta minkä sille mahtaa, kun on kerran löytänyt sopivan, ei vaan täydellisen, farkkumerkin. Nyt sentään otin eri malliset kuin ennen, Tight long Johnit vaihtui High Kaihin. Näissä on huomattavasti korkeampi vyötärö kuin noissa Johneissa, ja muutenkin nämä nyt vaan istuivat paremmin päälle. Vaikkakin hiki siinä taas tuli, kun yritti ängetä mahdollisimman pientä kokoa päälle, kun kokemuksesta kuitenkin tiedän, että farkku löystyy käytössä. Ja paljon! Viimeksi kun ostin farkut vajaa vuosi sitten otin koon, josta ei mennyt edes nappi kiinni (okei, raskauskiloja oli vielä sillon ihan kiitettävästi), mutta nyt ne alkaa olla jo vähän löysänpuoleiset. Aika hyvin muuten entiseltä farkkumyyjältä olla ostamatta melkein vuoteen uusia farkkuja!

Oli kyllä tosi kivaa päästä käymään yksin jossain pitkästä aikaa, mutta vielä kivempaa oli tulla kotiin ja nähdä pojat ikkunassa odottamassa. <3

No myönnetään, tarttui sieltä vielä muutakin:

brrrmmmm...

ps. Arvatkaa mitä miesväki on tänään leikkinyt koko päivän..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!