keskiviikko 21. elokuuta 2013

Haavelistalle

Kuva täältä: http://www.babboe.fi/babboe-suomi-babboe-big.php

Voi kun niin tahtoisin tällaisen. Tai siis ME :) Tänä kesänä näitä on näkynyt tosi paljon kaupunkiliikenteessä, ja alkuun ajattelinkin, että onpas typerän näköinen vehje. Mutta, kun tarpeeksi monta kertaa näin tämän ajavan ohi meidän parvekkeen alta, niin ihastuin täysin! Sellaiset perässä vedettävät kärryt olen hylännyt jo ajat sitten, sillä haluan nähdä lapseni polkupyörää ajaessa. Poislukien tietysti takaistuin, mutta sellaiset erilliset kuljetushärpäkkeet tuntuu vain niin turvattomilta. Ja onhan tämä tosi hauskan näköinen!

Aamulehdessäkin oli juttua parisen viikkoa sitten näistä "laatikkopyöristä", ja siitä kuinka ne vievät kohtuuttoman paljon tilaa pyörätiellä. No tottahan se on, mutta toisaalta olen jo niin tottunut väistelemään ja anteeksipyytelemään noiden vankkureiden kanssa, että tuskinpa tämä kovin paljon siitä eroaa. Ja sitä paitsi, nykyäänhän me asutaan täällä kaupungin ulkopuolella, joten eipä meillä pahemmin näillä asiaa mihinkään Hämeenkadun pyöräteille olisikaan. 

Ensi kesää ajatellen olisi hyvä olla jokin väline, jolla voisi tehdä poikien kanssa pyöräretkiä. Mitä luultavimmin päädytään kuitenkin molempien pyöriin ostamaan takaistuimet (tämän hinta on meinaan melko suolainen..), mutta saa kai sitä nainen haaveilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!