keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tästä se vihdoin alkaa!

Millä tavalla blogi olisi parasta aloittaa? Esittelemällä itseni? Kertomalla miksi aloitan blogin kirjoittamisen? Onko loppupeleissä oikeaa tapaa aloittaa blogi? Sovitaan vain, että blogi alkaa tästä :)


Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut oman blogin aloittamista ja syitä on ollut useita: muutto pieneltä kotipaikkakunnalta kaupunkiin ja opiskeluiden aloittaminen (jo 6 vuotta sitten!), armeijaleskenä oleminen (5 vuotta sitten!), häiden suunnittelu (3 vuotta sitten!), kaksospoikien odotus ja syntymä vuosi sitten...Eli monesta aiheesta olisi jo voinut blogin aloittaa, mutta omaa laiskuuttani en ole saanut aikaiseksi. Hävettää myöntää!

Mutta nyt. Nyt sen aloitan! Sillä seuraava suurempi elämänmuutos on käsillä; muutto kaupungin vilinästä OMAAN kotiin. Uudet maisemat, uudet ihmiset ja ennen kaikkea uudet neliöt, joita pääsee sisustamaan! Blogi tuleekin suurimmilta osin keskittymään yksinkertaisesti meidän elämään uusissa ympyröissä. Sisustusta, leivontaa, lasten kanssa touhuamista, materialismionnea sekä paljon muuta.

Tervetuloa lukemaan!

3 kommenttia:

 1. Pikaisesti sitten vaan postauksia! ;)

  VastaaPoista
 2. Hauska yhteensattuma, että olemme perustaneet blogimme aika samoihin aikoihin. Sinä vain olet ollut rohkeampi painamaan "Julkaise" -nappia. Minä keräsin rohkeutta, vaikka postaus oli valmiina. Terveisin tuikku, sydämeltään kaksvitonen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kyllä hauska sattuma! Kauan minäkin pohdin tätä aloittamista, mutta uskalsin kuitenkin :) Voi kun olisikin vielä kakskytviis...huoh.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!