tiistai 23. heinäkuuta 2013

Muutto lähestyy


Nyt alkaa olla maalaushommat tehtynä talonpuolikkaassa ja tapettia on vedetty seinään! Ollaanpa viety jo parit kassitkin sinne. Hiukan on vielä tekemistä ennen kuin päästään kunnolla muuttohommiin; listoja paikoilleen, siivoamista ja sellaista. Mutta kyllä se muutto sieltä lähestyy! :)

Se on muuten jännä, miten paljon pelkkä valkoisella maalaaminen vaikuttaa asunnon tunnelmaan! Talonpuolikas näyttää jo nyt paljon raikkaammalta ja puhtaammalta, ja ennen kaikkea meidän näköiseltä. Vielä olisi tarkoitus vaihtaa keittiön välitilaan lasi laattojen tilalle sekä vetimet menevät vaihtoon. Pienillä jutuilla saa yllättävän paljon muutettua yleisilmettä! Suurin muutos, ja onnistunein sellainen, on ollut portaiden maalaaminen männynvärisestä helmenharmaaksi. Vaikka J-P sanoikin, että oli melkoisen työlästä hommaa, niin mielestäni se on ollut kyllä kaiken sen arvoista. Harmittaa vain näin jälkeenpäin, ettei tullut otettua kuvaa portaista entisessä kuosissaan.

Viikonloppuna käytiin vähän Ikeassa ostamassa pikkusälää (koukkuja, lamppuja yms..) ja tietysti vähän materialismihaaveilemassa. Pojatkin viihtyivät niin kauan hyvin, kunnes äiti jäi jahkailemaan lampunvarjostimia. Mutta kunhan sai vähän välipalaa ja iskäkin kahvia, niin johan jaksoi taas eteenpäin! Niin ja tietysti must have -lihapullatkin tuli syötyä :) Vaikka J-P vähän pilkkaakin välillä Ikeaa ja sitä, miten meidän kodista ei enää muuta löydykään, niin täytyy kyllä senkin myöntää, että koskaan ei ole tullut hutiostosta sieltä ja kaikki kalusteet ovat ainakin tähän asti säilyneet ehjinä ja laadukkaina.

Loppuun vielä vähän maistiaisia remontin keskeltä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!