torstai 18. heinäkuuta 2013

Mansikkakakkua!

Tehtailin eilisen hääpäivämme kunniaksi kesän ensimmäisen (ja ehkä myös viimeisen) mansikkakakun! Normaalisti me ei olla kauhean kovia kakkuihmisiä, varsinkin kermakakut ei oikein tahdo kummallekaan maistua, mutta täytyy sitä kerran kesässä syödä mansikkakakkua. Pohjan tein ihan peruskakkupohjan ohjeella ja väliin laitoin kerma-tuorejuusto -seosta sekä mansikoita. Pelkäsin, että pelkällä kermalla tulee äkkiä liian makeaa, joten yritin tasapainottaa sitä tuolla tuorejuustolla. Täytyy myöntää, että aika hyvin onnistuin! Ja näytti se kakku aika hyvin J-P:llekin maistuvan ;)


Hääpäivän kunniaksi J-P piti remontista vapaapäivän ja käytiin koko porukalla syömässä Hullussa Porossa. Oli kyllä niin runsas lounaspöytä ja hyvää ruokaa, että melkein veti vertoja laivabuffetille! Sen jälkeen käytiin vähän kiertelemässä kauppoja ja loppupäivä otettiin rennosti kotona kakkua syöden. Pojatkin oli tosi vekkulilla tuulella ja varsinkin pikku-sintillä juttua riittää. Joku kun vielä ymmärtäisi mitä hän yrittää selittää. :)

Tälle päivälle olin suunnitellut meille poikien kanssa sisustushaaveilureissua Kodin Ykköseen, mutta eilisestä kävelystä pitkin kaupunkia väsyneet jalat sekä synkät pilvet taitavat pitää meidät ihan vain kotosalla. Mutta onneksi jääkaapissa on vielä kakkua jäljellä!


1 kommentti:

Kiitos, kiva kun kommentoit!