perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kenkäostoksilla

Tänään käytiin poikien kanssa päivällä Prismassa vähän kenkäostoksilla. Oli pakko lähteä evakkoon täältä saunasta, ja tunnetusti Prismassa on ihanan viileää, niin sinne suunnattiin. Ja oli meillä oikeasti ihan asiaakin sinne, sillä oli aika ostaa pojille ihkaensimmäiset kengät!

Joku siellä jo himoitsee kenkiänsä :)

Ollaan pystytty kesän takia pitkittämään kenkien ostoa näinkin pitkälle, sillä lämpimillä keleillä ollaan oltu ulkona ihan paljasvarpasin ja hieman viileämmilla keleillä jalassa ovat olleet sukat tai tossukat. Nyt kun pojat ovat alkaneet seisomaan ilman tukea ja tuen kanssa kävellään ihan kauheaa vauhtia, niin oli jo aikakin satsata kenkiin. Olen jo monesti aiemmin ihastellut näitä KangaRoosin pikkutennareita Sokoksella, ja kerran huomasin, että niitä löytyy myös Prismasta hiukan edullisemmin. Sen verran isojalkasia pojat ovat (isäänsä tulleet, allekirjoittaneen koko on nimittäin 36...), että ensimmäisistä kengistä piti ottaa jo koko 21!

Kengät on tosi tukevat ja materiaali laadukkaan oloista. Ja ensikengiksi näiden pitäisi olla tosi hyvät! Alunperin suunnittelin pojille Kavatin nauhakenkiä, mutta ensinnäkin niistä ei tunnu saavan kokoja tällä hetkellä mistään, ainakaan järkevään hintaan. Ja toiseksi, pojat kyllä söisi ne nauhat samantien, joten tarrat oli aikalailla ehdoton. Juu kyllä, pojat syö naruja! Tai lähinnä imeskelee. Varsinkin iskän salishortsien nauhat on ihan ykkössuosikit (yök!).

Isoveli merkkasi (=maistoi) heti valkoiset kengät, joten pikku-sintti sai nuo siniset. Ensin ei meinattu sitten millään lähteä kävelemään kengät jalassa, saatika seistä niillä, mutta hetken päästä vauhti oli ennallaan. Kävelykärryt menivät hetkeksi pannaan alkuviikosta, koska isoveli alkoi tekemään niillä ihan hurjia temppuja. Mutta nyt kyytiä saavat milloin syöttötuolit, milloin lepakkotuoli. Niin ja uusin villitys on ehdottomasti uunin alaluukussa (siellä missä peltejä säilytetään) istuminen :D

Voi apua, mitä kaikkea ne talonpuolikkaassa keksiikään!

Sainpas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!